„Етър“ започва сезона като гост на „Царско село“ - velikotarnovo.utre.bg

„Етър“ започва сезона като гост на „Царско село“

10 август 2020, 18:14 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

С гостуване на “Царско село” започва новия сезон в Първа лига съставът на “Етър”. Двубоят е във вторник от 20:00 ч. в столицата. Треньорският щаб определи групата от 18 футболисти за мача. От нея отпаднаха двама от най-опитните дефанзивни играчи – Яни Пехливанов и Божидар Кацаров, които са наказани, както и защитникът Христофор Хубчев, който още не е готов за игра след тежката операция.

“Подготовката ни преди първенството протече нормално, изиграхме четири контроли, които бяха полезни. Имаме някои проблеми, най-вече с отсъствието на наказаните Пехливанов и Кацаров. Добрата новина е, че Никола Колев вече е в строя, тренира пълноценно и влезе в последната контрола. Здравко Илиев от два дни също тренира пълноценно и ще е в групата, но участието му до последно е под въпрос”, коментира старши треньорът Петко Петков. Така при наличието на 16 футболисти той допълни групата с юношите Калоян Митев и Юлиян Райков.

“Труден мач ни очаква, “Царско село” се подсили сериозно преди първенството, но нямаме никакво намерение да се предаваме и отиваме за точки”, добави наставникът на “виолетовите” Петко Петков.

20 футболисти картотекира „Етър” за новото първенство в Първа лига, като освен тях с отбора се готвят няколко юноши от школата и могат да бъдат ползвани за мачовете. Великотърновският клуб обяви имената на футболистите и номерата, с които ще играят през новия сезон. Новите попълнения са защитниците Пламен Крачунов, който ще играе с №6, и Мариян Иванов, който е с №26, халфовете Даниел Пехливанов, който взима №71, и Иван Михайлов с №8, както и преотстъпеният нападател Валентин Йосков с №98.

Етър, сезон 2020/2021

вратари
1. Христо Иванов
13. Анатолий Господинов
12. Цветомир Цанков
защитници
14. Иван Скерлев
84. Здравко Илиев
23. Христофор Хубчев
6. Пламен Крачунов
24. Георги Купенов
26. Мариян Иванов
70. Кольо Станев
полузащитници
20. Яни Пехливанов
22. Никола Колев
44. Божидар Кацаров
11. Антон Огнянов
71. Даниел Пехливанов
16. Стелиян Добрев
8. Иван Михайлов
нападатели
7. Милчо Ангелов
9. Иван Петков
98. Валентин Йосков

 

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета