„Етър” приема „Черно море” с надежди за първи точки

Спорт

14-08-2020, 20:12

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Първо домакинство предстои на „Етър” от новото първенство в елитната група. Надеждите са за първи точки, което да даде по-голямо спокойствие на тима в започващия сезон.

Добрата новина за старши треньора Петко Петков е завръщането в игра на халфовете Яни Пехливанов и Божидар Кацаров, които пропуснаха първия мач срещу „Царско село” поради наказание. Полузащитникът Никола Колев вече влиза в кондиция след контузията и със сигурност ще бъде на линия.

Мача пропуска обаче новото попълнение Пламен Крачунов поради наказание. Червеният му картон срещу „Царско село” му донесе санкция от 1 мач и глоба 300 лв. Опитният бранител Здравко Илиев също не е напълно готов след травмата си, така че в групата отново ще попаднат и юноши.

„Труден мач ни очаква срещу силен противник, какъвто е „Черно море”. Не започнахме добре в първия кръг, но двубоят вече е в историята и сме си направили своите изводи. Надявам се с всеки мач „Етър” да изглежда по-добре”, коментира старши треньорът Петко Петков.

“Етър” призовава публиката за подкрепа в неделя срещу „Черно море” и се надява да зарадва феновете с добра игра и победа!

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)