Даниел Панов: За поредна година Велико Търново посреща учебната година с ръст на учениците

Мисия

15-09-2020, 12:24

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Скъпи ученици,
Уважаеми учители и родители,

Отново е първият учебен ден! Отново се връщаме назад във времето, спомняме си нашите учители, приятелите от детството, първите написани букви, първи буквар. Тези спомени ни изпълват с щастие и емоции – много силни, положителни, зареждащи.

Въпреки всички трудности, през които ние и целият свят преминаваме, днес децата отново ще чуят първия звънец и ще протегнат ръка към знанието. Затова първият учебен ден – този истински празник на знанието, ни носи и силна надежда, силна вяра, че накрая доброто винаги надделява.

За поредна година Велико Търново посреща учебната година с ръст на учениците. Това е още една добра новина за Историческата и духовна столица на България!

На вас, скъпи ученици – малки и по-големи, пожелавам смело да навлезете в безграничния свят на знанието, да четете все повече и повече, да създадете много нови приятелства. Бъдете горди, че учите във вечната българска столица и пред вас са едни от най-добрите учители.

Благодаря ви, уважаеми учители, че сте се посветили на една от най-благородните професии, че водите децата и младите хора напред и ги възпитавате в дух на родолюбие, почитане на изконните ни ценности, традиции и обичаи!

Драги родители, винаги подкрепяйте вашите деца. Бъдете техни приятели, споделяйте и съпреживявайте техните емоции!

Успешна нова учебна година! На добър час!
Пазете се и бъдете здрави!

 

Инж. Даниел Панов

Кмет на община Велико Търново



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов