И през нощта продължава отстраняването на ВиК аварията в търновския кв. „Бузлуджа“ - velikotarnovo.utre.bg

И през нощта продължава отстраняването на ВиК аварията в търновския кв. „Бузлуджа“

18 септември 2020, 23:49 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Велико Търново

  • Снимка:
    община Велико Търново

И през нощта продължава отстраняването на ВиК аварията в кв. „Бузлуджа”. Община Велико Търново съдейства на ВиК „Йовковци” за незабавното ускоряване на ремонтните дейности, наложили се заради проблеми при присъединяване към водопреносната мрежа.

Допълнително е осигурена строителна техника, която вече работи на място. Кметът Даниел Панов е разпоредил на заместник-кмета проф. Георги Камарашев и на главния инженер на общината Динко Кечев да координират с ВиК-оператора на място ремонтните дейности – до отстраняване на аварията. Община Велико Търново ще съдейства за всичко, което е необходимо за бързото решаване на проблема.

През нощта водоподаването за засегнатите части от кв. „Бузлуджа” ще бъде възстановено с ниско налягане, а утре през деня отново ще бъде спряно за пълното отстраняване на аварията. Водоноски с вода за битови и санитарни нужди ще са разположени в района на пазара в кв. "Бузлуджа", високите части край улица "Георги Измирлиев" и край началото на пешеходната алея в посока кв. "Чолаковци".

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета