Кампания набира средства за живота на младия татко Янчо Смолецов от Търново

Мисия

26-09-2020, 11:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Приятели на Янчо Смолецов от Велико Търново подеха благотворителна кампания „ЗАЕДНО за Яни!“ за спасяването на живота му.

Янчо Костадинов Смолецов е на 42 г. от Велико Търново. Любящ съпруг и баща на две деца. На 5-ти септември той претърпява много тежка катастрофа, от тогава той е в кома в УМБАЛСМ „Пирогов“ в София. Състоянието му е изключително тежко, предстоят множество интервенции за спасяването на живота му и последващо възстановяване, за които ще са нужни много средства!

„Скъпи приятели, познати и непознати...Дълбоко докоснати от съдбата на един млад баща и съпруг, решихме да създадем тази благотворителна кампания с цел да помогнем и да дадем шанс за живот! Ние, като близки на семейството, искаме да им помогнем...това прекрасно семейство да бъде отново заедно! Нека подадем ръка в този труден за тях момент и всеки, който има възможност да дари средства, за да можем да се доближим до сумата, която ще е необходима да се спаси този човешки живот!“ – призовават инициаторите на благородното дело.

Всеки, който желае да помогне може да дари средства по сметката на:

Янчо Костадинов Смолецов

IBAN: BG33BUIN95611000240441

Валута на сметката :BGN

BIC/SWIFT код: BUINBGSF

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов