Майсторът на перото Дочка Василева представя творбите си в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ - velikotarnovo.utre.bg

Майсторът на перото Дочка Василева представя творбите си в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“

26 септември 2020, 14:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

На 29 септември от 17 ч. в Изложбени зали „Рафаел Михайлов“ във Велико Търново ще бъдат представени книгите „Думи зад оградата” и „Пътуване към обратната страна на вината” на автора Дочка Василева.

Дочка Василева (с литературен псевдоним Довереница) е лекар ендокринолог, живее в Горна Оряховица и работи във Велико Търново. Пише поезия и проза. Публикува в интернет сайтовете “Откровения”, “Стихове БГ”, също и в Блог.бг, под псевдонима Довереница. През 2011 г. излиза книгата й „Пътуване към обратната страна на вината”. Творби на г-жа Василева са публикувани в периодичните алманаси на литературна група в гр. Горна Оряховица, в поетичен сборник „Приятели в поезията” – 3 (2013 г.), в годишен литературен алманах на гр. Ловеч „Ехо от Мелта” (2014 г.). Тя има награди от литературни конкурси и публикации в български централни и местни издания. 

Разказът и „Пътуване към обратната страна на вината” може да прочетете тук: https://otkrovenia.com/bg/proza/pytuvane-kym-obratnata-strana-na-vinataКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета