Какво да очакват зодиите от есента

Велико Търново Лайф

27-09-2020, 11:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 22 септември Слънцето пресече екватора и се случиха три основни събития: започнахме нов сезон (есента), денят и нощта бяха с еднаква дължина и навлязохме в сезона на Везните. През този период търсим преди всичко друго баланс и състрадание. Връзките ще поемат водеща роля, докато се придвижваме през света. Вземането на решения ще бъде трудно, но изпълнимо, ако имаме малко търпение.

Ето какво да очаква всяка зодия:

ОВЕН

Връзките изискват много работа и комуникация. Отделете повече внимание на партньора си, но ценете и своята независимост. Прекарвайте време и само за себе си. Можете да поставите вашите нужди на първо място, дори когато връзката ви е основен приоритет.

ТЕЛЕЦ

Съвършенството не съществува. Нито на тази планета, нито на която и да е друга. Така че спрете да поставяте твърде високи изисквания към себе си! Не можете да ги изпълните – никой не може. Приемете вашите несъвършенства и оказвайте по-малък натиск върху себе си.

БЛИЗНАЦИ

Романтиката е в есенния въздух за вас! Приятелството има възможност да се превърне в нещо повече по време на есенното равноденствие. Просто изчакайте, преди да го обявите официално пред света.

РАК

Емоциите ви са интензивни, както обикновено. Но този път трябва да изгоните драмата. Да, може да плачете отвътре, но се опитайте да запазите спокойствие пред другите.

ЛЪВ

Хората обичат вашата закачлива личност. Но вместо да изпращате на всичките си приятели и познати любимите си забавни картинки, намерете действително значимо хоби или проект, в който да вложите цялата тази енергия.

ДЕВА

Искате вниманието на половинката си 24/7. Но сега правите крачка назад. Доверявате им се, но искате да сте сигурни, че наистина сте единственият човек за него.

ВЕЗНИ

Всеки ден е страхотен с вас! Не позволявайте на негативите да ви пречат, докато прегръщате сезона си. Поддържайте настроението си положително, а усмивката си  голяма.

СКОРПИОН

В момента сте изключително чувствителни, което ви улеснява повече от всякога да възприемате емоциите на другите. Оставете интуицията си, докато изграждате и развивате приятелствата си.

СТРЕЛЕЦ

След дългата карантина далеч от вашите приятели, вие сте готови да направите дълга разходка с горещо лате в ръка или да си насрочите виртуална среща, за да наваксате с близките, които са в друг град.

КОЗИРОГ

Прекарвате твърде много време в работа и борба за повишение. Опитайте се да не се стресирате върху професионалния си живот. Колкото по-малко се притеснявате, толкова повече възможности ще се открият пред вас.

ВОДОЛЕЙ

Често имате някои крайни мнения, но невинаги е добра идея да ги споделите – особено ако не изслушвате гледната точка на другите. Уверете се, че наистина знаете всичко, преди да аргументирате вашата позиция. Намерете баланс между говорене и слушане.

РИБИ

Изпитвате силни чувства, както обикновено. Добре е да плачете от време на време! Освобождаването от стреса може да бъде релаксиращо – отпуснете се и ще се почувствате по-добре.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)