Шест призови места за ПГСАГ „Ангел Попов“ в конкурса „С очите си видях бедата“

Мисия

29-09-2020, 12:25

Снимка:

ПГСАГ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ани Еросалимова от 11 клас, специалност „Интериорен дизайн“ и Момчил Енчев от 12 клас, специалност „Интериорен дизайн“ са класирани на първите места в областния етап на конкурса за детска рисунка с международно участие „С очите си видях бедата“, организиран от МВР, Дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Мартина Караджова и Елица Тонкова, 12 клас; Никол Трайкова от 11 клас -  и трите ученички - специалност „Интериорен дизайн“, печелят второто място, а на трето е рисунката на Ивайла Петрова, 11 клас, специалност „Строителство и архитектура“. Учениците бяха наградени от областния управител на Велико Търново проф.д-р Любомира Попова на тържествена церемония, а рисунките на всички призьори са подредени в изложба във фоайето на областната управа. Преподавател по изобразително изкуство на наградените ученици е г-жа Даниела Петрова.

След закриване на изложбата рисунките ще бъдат изпратени за участие в националния етап на международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“ в град София.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)