Предстоящият мач “Етър” – ЦСКА-София налага временна организация на движението - velikotarnovo.utre.bg

Предстоящият мач “Етър” – ЦСКА-София налага временна организация на движението

01 октомври 2020, 07:49 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

По 10 лева ще струват билетите за предстоящия мач “Етър” – ЦСКА-София. Те ще бъдат пуснати в продажба днес от 15:00 до 19:00 часа на касата от северната страна на стадион „Ивайло“ откъм Спортния диспансер. В петък и събота касата ще работи от 10:00 до 19:00 часа. На 4 октомври касата отваря отново в 10 часа. В същия час ще отворят и две каси от южната страна на спортното съоръжение.

От 12:00 часа билети ще се продават и във фен магазина, а от 13:00 часа и във втората каса от северната страна на стадиона. Децата до 10-годишна възраст ще гледат двубоя безплатно. За всички подрастващи до 18 години придружителите ще попълват декларации, за да влязат на стадиона. Клубът призовава привържениците на „виолетовите“ да подкрепят отбора, който ще търси първата си победа в шампионата.

В неделя от 13:30 часа ще отворят входовете на стадион „Ивайло“, за да влиза публиката за мача. Двубоят е от 15:15 часа и се очаква сериозен зрителски интерес. Паркингът пред стадиона ще бъде затворен още от сутрешните часове. Привържениците на „Етър“ ще паркират колите си в района на бившата Ледена пързалка и ще влизат от северните входове на стадиона. За паркинг феновете на столичния тим ще ползват ул. „Филип Тотю“ и ще влизат от южните входове на стадиона.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета