Търновските полицаи са победители в състезание по стрелба с дълго оръжие на служители в МВР

Животът

02-10-2020, 10:42

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инспектор Емил Ангелов от Областната дирекция на МВР във В. Търново се класира на първо място в индивидуалната надпревара. След него се подредиха Кирил Джодов от ОДМВР – Варна и Йордан Йорданов от ОДМВР- Разград.

В отборното класиране Областната дирекция във В. Търново отново оглавява класацията. Второто и третото място си поделиха отборите на областните дирекции в Силистра и Стара Загора. В отборът на ОДМВР – В.Търново бяха мл. експерт Георги Личев, мл. инсп. Стоян Джуров и ръководителят им инсп. Емил Ангелов.
Тридневното занятие по стрелба с автомат за служители на МВР се проведе на специализирания полигон към Съвместното командване на специалните операции край село Црънча. Служителите проведоха занятие по бойна стрелба с автомат „Калашников”, който е на въоръжение в структурите на вътрешното министерство,  на няколко стрелкови полигона и при различни условия. Едновременно с обучението и теоретичната подготовка се проведе и състезание между участниците. В стрелбите взеха участие служители от главните и областните дирекции на МВР от цялата страна. На церемонията по закриване на занятието наградите за победителите бяха връчени от комисар Иван Дончев – началник на отдел „Охранителна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, в качеството му на домакин на събитието.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов