Хилда Казасян, Васил Петров и Теодоси Спасов канят великотърновци „Да послушаме кино“

Велико Търново Лайф

03-10-2020, 11:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Очарователната Хилда Казасян, заедно с нейните фантастични музиканти и Плевенска филхармония идват във Велико Търново на 19 октомври от 20 ч. в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ , за да ни потопят в света на вълшебната българска филмова музика от любимите ленти.
Съдържанието на концерта „Да послушаме кино“ е докосващо душите не само на меломаните, а и на хората, които не са изцяло отдадени на джаза, тъй като в програмата са подбрани най-любимите и познати мелодии от български игрални филми за всички времена като „Любимец 13“, „Козия рог“, „Адаптация“, „Вчера“ и др.
На сцената до Хилда и Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов, ще бъдат отново, едни от най-добрите и утвърдени джазови музиканти в България: Христо Йоцов - барабани, Живко Петров - пиано, Димитър Карамфилов - контрабас и Михаил Йосифов - тромпет.
Специални гости са Теодоси Спасов и Васил Петров.
Мултимедията, която е основен герой в този спектакъл, е подготвена от Васил Къркеланов.
Фантастичните аранжименти, които дават един съвсем нов живот на тази толкова обичана от всички музика, са направени специално за този повод от Живко Петров и Христо Йоцов.
Концертът ще е на 19 октомври от 20:00ч. на сцената на Дворец на културата и спорта "Васил Левски".
Билети вече се продават в мрежата на ИВЕНТИМ.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов