Състезание по танци “Make it Dance” организираха от Градски ученически парламент

Велико Търново Лайф

05-10-2020, 16:58

Снимка:

Градски ученически парламент

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

         За трета поредна година младежите от Градски ученически парламент организираха танцово състезание на сцената на „Арт лято“ на паметника „Асеневци“.

         Отбори от по трима участника се състезаваха в три кръга. В първи кръг отборите теглиха по една песен, на която трябваше да имитират движенията от популярната игра „Just dance”. Втори кръг беше предназначен за измисляне на хореография по популярна песен. В последният кръг отборите трябваше да пресъздадат предварително избрана танцова хореография състояща се от четири осмици. Специално жури състоящо се от Виктория Гърдева от The Center, Валентина Караиванова от ТС „Динамик“ и Борислав Иванов от Unbesso оценяваше всички отбори. Победители станаха отбор „Коронките“, които достойно пресъздадоха магията на танца.

         „През последните години в това мероприятие се включиха много млади хора, за които танца е начин на живот. Радваме се, че успяваме да запленим още повече младежи да се забавляват“ – сподели председателя на Градски ученически парламент Йоана Якова.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов