Поредни общи приемни за граждани организират великотърновските народни представители от ГЕРБ

Мисия

15-10-2020, 08:18

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Поредни съвместни приемни за граждани организират тримата великотърновски народни представители от ГЕРБ. Те ще се проведат в Свищов и Полски Тръмбеш, на 19 октомври (понеделник).

От 11:30 часа започва приемната за жителите на дунавската община. Депутатите от най-голямата парламентарна група инж. Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов, заедно с председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, ще бъдат на разположение на гражданите в Зала 1 на Общината, на ул. "Цанко Церковски"№ 2. За предварителни записвания – тел. 0882336307.

Представител на местната власт ще присъства по време на депутатската приемна и в Полски Тръмбеш, в лицето на зам.-председателя на ОбС д-р Емил Енчев. Приемното време там започва от 14,30 ч., а срещите ще се провеждат в сградата на Общината, зала на Общинския съвет. За записвания – тел. 0893626111.

Народните представители Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов вече проведоха свои общи приемни за жителите на Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец. Предстои такива да се организират и в останалите общини от областта.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов