Идва застудяване, но сняг не се очаква

Велико Търново Лайф

18-11-2020, 06:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Минималните температури днес ще бъдат от 4 до около 9 градуса. През деня облачността ще бъде значителна. Ще превалява слаб дъжд, главно в източната половина на страната.

В четвъртък у нас понижението на температурите ще продължи. Минималните ще са от нула до 5 градуса, само на югоизток до около 7. Дневните стойности ще бъдат от 7 до 12.

В петък минималните температури ще са от минус 2 до плюс 4, по Черноморието до около 8, а дневните в интервала от 7 до 11, 12 градуса.

В събота облачността ще бъде значителна. На места ще превали слабо: в низините слаб дъжд, а в планините - сняг. Валежите в повечето места няма да бъдат съществени. Слаб сняг е възможно да прехвърчи и по по-високите места в Предбалкана и високите полета, но снежна покривка няма да се образува. Минималните температури в събота ще бъдат от минус 1 до 4, а дневните - от 3 до 8 градуса.

В неделя ще бъде слънчево, сутринта - студено, с температури от около минус 4 до плюс 2-3 градуса. на места ще има  и по-ниски стойности. През деня температурите ще останат между 3  и 8 градуса. Ще продължи да духа предимно слаб вятър от изток-североизток.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов