CAD услуги в максимално кратки срокове предлага "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД

Новините

18-11-2020, 08:50

Снимка:

"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД

Автор:

velikotarnovoutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

CAD услуги от "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД – най-доброто обслужване в максимално кратки срокове

"Стремим се да предоставим най- доброто обслужване в максимално кратки срокове. Всеки клиент и проект за нас е ново вълнуващо предизвикателство." Това споделя Цветомир Ценов, собственик и управител на "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД - гр. Мездра. Бързоразвиващата се фирма предлага на своите клиенти богат набор от CAD услуги, подплътени с дългогодишен опит и портфолио, както и с прецизност при изпълнението.


"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД проектира самостоятелно технологични проекти в областта на транспортното машиностроене и уредостроене, както и разработване машинно-конструктивна документация за изделия, които ще бъдат част от инвестиционния проект за строежи V и VI категория.

Ролята на “КАДДИЗАЙНЕР” ЕООД е да помага на своите клиенти с необходимата конструкторска документация при осъществяване на идеите. Със своите услуги, компанията подпомага развитието на научните изследвания и допринася за техническите решения.

Цветомир Ценов, който е високо квалифициран и познаващ 3D моделирането, се съгласи да разкаже повече за дейността на “КАДДИЗАЙНЕР” ЕООД и развитието на CAD услугите.

Г-н Ценов, разкажете ни малко повече за вашия бизнес?
Преди повече от 7 години започнах да се занимавам с CAD  услуги. Впоследствие тази година открих собствена фирма, в която предлагам богат набор от CAD услуги. CAD услугите са онлайн, като може и на място да посетя клиента, ако се намира в рамките на България.

Каква технология използвате и от какви браншове са основните ви клиенти?

Работя с програмите SolidWorks, AutoCAD, Advance Steel, KeyShot и други, които спомагат работния процес. Всяка година излизат нови и нови версии на програмите и съм гъвкав към всеки клиент при избора на версия. Браншовете, с които работя, са производители на машини, както и частни лица. Да, повече работя с производители. До този момент голяма част от реализираните ни проекти са в чужбина, но не пренебрегвам и българските клиенти.

Кои са най-големите предизвикателства пред CAD услугите и индустриалния дизайн? Става ли по-отворен българският индустриален предприемач към използването им? Вашето лично мнение.
Предизвикателствата пред CAD услугите и индустриалния дизайн са в това да спечелиш проект и да накараш клиента да ти се довери. Да, българският предприемач е отворен към използването им. Наскоро спечелих проект с българска фирма, следователно проекта е реализиран в кратки срокове и в бъдеще ще работим отново заедно. Радвам се, че доверието към нашата дейност се увеличава.

Разкажете ни за проекта, с който се гордеете най-много и защо?
Да, има проекти, с които се гордея много. Мога да дам за пример проект на канадска компания, произвеждаща панели под високо налягане пара, които се използват за стени на халета, сгради. В този проект приложих необходимите изчисления, като проектът е близо 70000 детайла. Имаше специфични елементи на проектиране. Това е наистина голям проект, като с този клиент все още работим заедно.

Какви са Вашите бъдещи планове за развитието на "КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД ?

Моите бъдещи планове за развитието на „КАДДИЗАЙНЕР“ ЕООД са ясни - повече работа и повече реализирани проекти. Стремим се да предоставим най- доброто обслужване в максимално кратки срокове. Всеки клиент и проект за нас е ново вълнуващо предизвикателство.
 
 
"КАДДИЗАЙНЕР" ЕООД предлага:


– Реализиране на Ваша идея или образец в 3D модел и 2D документация.
– Създаване на необходимата конструкторска документация.
– Конвертиране на чертежи от хартиен носител и електронен носител в електронен вид и оформяне в чертежи.
– Създаване на 3D модели и визуализации по чертеж, скица или детайл.
– Проектиране и разработване на метални изделия/листов материал.
– Проектиране и разработване на производствени линии/системи в Машиностроенето.
– Технически чертежи.
– Рендер изображения на 3D модел.
– Запис на файловете във формат, удовлетворяващ клиента.

Повече за дейността на КАДДИЗАЙНЕР“ ЕООД може да откриете на официалния сайт на фирмата ТУК



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)