Във Велико Търново набира скорост кампанията #ХапкаНадежда за медиците в ковид отделенията

Мисия

19-11-2020, 08:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Доброволческата организация Търново Рънс отправи призив към великотърновските фирми, производители и граждани, които искат да помогнат на лекарите в старата столица, работещи в напрегната ситуация на пандемия:

Включи се в кампанията #ХапкаНадежда и подкрепи медиците, работещи в ковид отделенията във Велико Търново с топла храна и мил човешки жест. Нека покажем съпричастността си към хората, които се борят за животите ни ежедневно! Първите три дни бяха покрити от

Pizza Tempo -Пицария "Темпо" Велико Търново

и Зарзаватчийница ЕООД.

КАКВО СЕ СЛУЧВА: 6 ковид отделения по 5 медици на нон-стоп 7 дневни ротации. Да, те спят там! 14 медици в реанимация и няколко човека с линейки. ВСИЧКО ОКОЛО 50 ЧОВЕКА! Да ги подкрепим с ТОПЛА ХАПКА! Ако искаш да бъдеш част от инициативата, ето как можеш да ни помогнеш:

АКО ИМАШ ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ХРАНА: Водим списък с желаещи да покрият безвъзмездно един или повече от идните дни. Храната се доставят на обед и по 50 порции. Координатор на календара е ГЕРГАНА: +359879434951 Обади се за детайли!

АКО ИСКАШ ДА ДАРИШ ПРОДУКТИ: За всички борси на плодове/зеленчуци, магазини или производители ако искаш да дариш определено количество. Координатор е ПЕТЯ: +359883472245

АКО ИСКАШ ДА ПОМОГНЕШ ФИНАНСОВО: Даренията ще ни послужат да заплатим първите две точки от инициативата, когато стане по-трудно да бъдат осигурени безвъзмездни такива. Един ден безплатен обед за медиците е 150лв (+ за плодове). За въпроси координатор Калин: +359889223374. За хора с по-големи възможности (бизнесмени), съветваме да покрият просто един ден от 150лв. ИМА ДВА ВАРИАНТА НА ДАРЕНИЕ:

1. Чрез EasyPay превод от всяко тяхно гише. Превежда се по Клиентски номер (КИН): 1260760558 (захранване на сметка). За основание „ХАПКА НАДЕЖДА“.

2. Кутия за дарения в пицария „Темпо“. Може да минете и да оставите желана от вас сума.

КАЛЕНДАР С ДНИ И ОТЧЕТ ДАРЕНИЯ: http://docs.google.com/…/1KydYmlqpkpoXUUIixwNV1rj…/

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов