Бриг. ген. Иван Маламов: 8-ми декември е най-младежкият и най-емоционалният празник

Животът

08-12-2020, 10:25

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Скъпи курсанти и студенти,

Вярвам, ще се съгласите, че всеки делничен ден от студентския живот е необичаен празник, изпълнен с тръпката на знанието, преследването на успеха и творческото осъществяване. Този ден – 8-ми декември, е може би най-младежкият, най-емоционалният, един от най-красивите празници, които отбелязваме всички заедно. Това е празник, който е влязъл в националния студентски календар не по силата на укази, постановления или други нормативни решения, а защото младите хора го почитат и винаги го отбелязват, следвайки традицията, но и прибавяйки нещо ново към празника.

Скъпи обучаеми на Националния военен университет „Васил Левски”, нека не забравяме, че единственото нещо, което не ни е подвластно, това е времето. Нека го използваме разумно, за да ставаме по-мъдри, по-умни и по-успешно да променяме битието така, че да изпитваме удовлетворение от стореното за нас и за другите. Нека чувстваме празника в себе си не само и единствено по повод на 8-ми декември.

Уважаеми курсанти и студенти,

От името на академичното ръководство на Националния военен университет „Васил Левски” и лично от свое име, да ви поздравя с най-жизнерадостния празник – 8-ми декември и да ви пожелая, много любов, здраве, творчески амбиции, неуморен дух, всеотдайност и вяра в постигане на мечтите ви!

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов