HMI стана спонсор и на „Локомотив“ Горна Оряховица

Спорт

09-12-2020, 12:39

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Най-големият производител на професионални средства за хигиена и дезинфекция в България – HMI ООД, става спонсор на ОФК „Локомотив”. Договорът за подкрепа бе подписан от един от собствениците на дружеството - Виктор Азманов, който е съветник в горнооряховския Общински съвет.

„Само преди няколко дни HMI стана основен спонсор на „Етър” и оттогава отборът е във възход. Надявам се това да е добър знак и за нашия „Локомотив”. В момента много клубове с немалки успехи изпитват затруднения да завършат първенството в професионалните групи. „Локомотив” все пак оцелява. Нашият клуб има огромни традиции, това е единственият отбор, който не е претърпял никакви трансформации и е запазил автентичния си облик през годините. Радвам се, че успешна фирма като HMI оценява това и е готова да помогне в този момент. Общинското ръководство няма да абдикира от грижата си за футбола, колкото и да са ни ограничени възможностите в момента. Имаме клуб емблема на футбола в Северна България, даваме път на младите и разчитаме, че ще дойде време, когато тази политика ще даде своите плодове.“ – каза председателят на Общинския съвет в Горна Оряховица Димитър Николов.

Той подари на Виктор Азманов „библията” на горнооряховския футбол – огромният труд, издаден за 100 години футбол в Горна Оряховица, с пожеланието неговото дружество да натрупа толкова история и да издаде подобна книга след години. Зам.-кметът Стефчо Алипиев, в чийто ресор е спортът, посрещна новия спонсор с юбилейно шалче за 100 г. футбол в Горна Оряховица.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов