Наркотици и стоки без бандерол иззе полицията при акция в Павликенско

Крими

16-12-2020, 09:42

Снимка:

областна дирекция на МВР

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Наркотици и стоки без бандерол иззе полицията при акция в Павликенско . Операцията е реализирана вчера с участието на служители от полицейското управление в Павликени, Областната дирекция на МВР във В. Търново, Зонално жандармерийско управление – Г. Оряховица и Териториално предприятие „Държавно горско стопанство „Болярка“ - В. Търново, под ръководството на прокуратурата.

В рамките й са образувани са 5 бързи производства – 3 за незаконно добита дървесина и 2 за държане на наркотични вещества. Образувана е една преписка за държане на акцизни стоки без бандерол. Пет лица са привлечени като обвиняеми, едно от тях е задържано за 72 часа. Разкрити са 13 престъпления.

Проверени са 16 адреса на територията на общините Павликени и Сухиндол, 37 автомобила и 54 граждани. Съставени са 2 акта по Закона за българските лични документи, 1 по Закона за гражданската регистрация и са наложени 42 глоби по фиш. Заснети са 122 видеоклипа за скорост. Съставени са 3 констативни протокола и 2 акта по Закона за горите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов