Станислав Стоянов: Време на уроци беше изминаващата 2020 година... Дано сме ги научили!

Мисия

24-12-2020, 14:53

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Посрещаме една по-различна Коледа и изпращаме година, изпълнена с неочаквани предизвикателства, изпитания, страхове и надежди, които ни донесе вирусът COVID -19.

Много неща научихме през изминалите месеци, много истини прозряхме. Че няма нищо по-ценно от здравето. Че трябва да пазим близките си и да им казваме, че ги обичаме. Че материалните придобивки и консуматорското мислене не носят щастие. Че можем да бъдем задружни и съпричастни. Че имаме български лекари и учители, които са герои в истинския смисъл на думата. Че добротата е закодирана в народа ни, че можем да бъдем състрадателни и щедри.

През изминалите трудни месеци загубихме приятели, близки, роднини. Дано да са в по-добрия свят, лек да е пътят им към звездите. Много наши сънародници ще посрещнат празниците в болничните стаи и се молим за тях. В мислите си сме с всички българи зад граница, с децата, които не успяха да си дойдат от чужбина.

Време на уроци беше изминаващата 2020 година... Дано сме ги научили!

Пожелавам от цялото си сърце на всички Новата година да ни донесе светлина и оптимизъм! Да се върнат усмивките ни, да се прегръщаме и да се радваме един на друг. Да продължаваме да работим, защото народът ни е доказал, че с труд и задружни действия е оцелявал през вековете.

Да пазим традициите на Бъдни вечер, да си спомним песните на коледарите, да простим, да се смирим!

Желая здраве и благоденствие за всички, за всеки дом и семейство! Светлината винаги побеждава тъмнината!

Благословена Коледа, здрава и мирна 2021 година!

 

Станислав Стоянов

Народен представител от ПП ГЕРБ 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов