Станислава Стоянова: Да отворим сърцата си за светлината на коледните празници!

Мисия

24-12-2020, 14:58

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Скъпи приятели,

В навечерието на Рождество Христово във всеки от нас се събужда копнежът за вълшебства, чудеса и съкровени желания. Коледните празници са онези дни от годината, в които почитаме най-светлите традиции и щастието влиза в домовете ни. Но в тези светли дни се обръщаме назад и за да направим равносметка на изминалите месеци. 2020 бе година, която ни показа, че човечността е по-силна от всеки друг интерес и че сме способни на истинска съпричастност един към друг! Разбрахме колко важно е да изразяваме обичта си и колко нужно е да уважаваме труда и усилията на всекиго! Защото зависим един от друг. Никой не е всесилен сам и никой не разполага, еднолично, с готови рецепти за всеки проблем. Затова, нека в тези светли празнични дни, в които изпращаме сложен период на трудности и уроци, да си пожелаем най-тежките изпитания да са останали зад нас. Магията на Рождество да внесе светлина в мислите ни и ни зареди с вяра за доброто, което предстои. Да отворим сърцата си за светлината на коледните празници!

В тази нощ, в която мечтите и желанията се сбъдват, отправяме молитва с надеждата Бъдникът да не загасва в огнището и да осъществим мечтите за по-спокоен живот.

Вярвам, че чудото на Коледа ще ни помогне да изпратим настоящата година, заредени с оптимизъм и да посрещнем с много настроение и веселие една по-здрава и успешна 2021 година!

Весели празници!

 

Станислава Стоянова

Народен представител от ПП ГЕРБ



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)