Стартира най-мащабната стрийминг платформа за българско кино и театър

Велико Търново Лайф

25-12-2020, 10:29

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

GLEDAM.BG е достъпна за българските зрители от Европейския съюз САЩ и Канада, и стартира с повече от 40 заглавия от преди 1989 година

На 21 декември стартира най мащабната стрийминг платформа за българско кино и театър GLEDAM.BG Гледай и ти! Българските зрители от Европейския съюз САЩ и Канада ще имат достъп до най богатата колекция от български филми и театър.

Предимството на GLEDAM.BG пред каквато и да е "пиратска" авантюра е количеството, качеството на съдържанието, субтитрите на български и английски език и удобството, че е достъпна на всички устройства без досадни сваляния и изискване за допълнителна памет в устройствата, което беше факт само заради липсата на единна българска база за филми и театър.

По тази причина много от българската продукция не можеше да разгърне напълно потенциала си и да достигне до максимален брой зрители. GLEDAM.BG е уникалното решение на този проблем. GLEDAM.BG е мястото, което дава много по дълъг живот на българското изкуство тук и извън пределите на страната.

Платформата стартира точно преди Коледа с повече от 40 заглавия от преди 1989 година. Със сигурност заглавия като "Дами канят", "Вчера", "С деца на море", "Крадецът на праскови", "Козият рог", "Опасен чар" ще ни върнат любовта към българското кино. Колекцията се допълва и от новата класика като "Дзифт" "Стъпки в пясъка", "Доза щастие".

Каталогът разполага с жанрово разнообразие за всеки вкус, за всяка възраст. Това дава възможност чисто статистически да открием "най-гледаните" български филми, да разберем и задоволим интереса на зрителя.

GLEDAM.BG предлага възможност за месечен и годишен абонамент, както и за ггледане под наем на отделни заглавия на съвсем достъпни цени. Амбицията е да се добавя новоново съдържание на всеки 2 седмици, както и авторски продукции, създадени за платформата.

Насладете се на почивните дни и споделете с децата си прекрасните филми като "Топло", "Таралежи без бодли", "Време разделно", "Всичко е любов" и др.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов