2021 е годината на Белия Метален Вол

Велико Търново Лайф

01-01-2021, 07:18

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Едва ли някой си е представял, че 2020-та ще ни донесе световна пандемия, а след нея и тежка икономическа криза, но е факт, че животът на всички ни се промени доста през последните месеци.

Според китайския хороскоп, следващата година ще премине под знака на Белия Метален Вол.

Какво я чака всяка зодия? Ще бъде ли по-благодатна 2021г.? Носи ли ни късмет Белият Метален Вол? Волът в китайския хороскоп символизира символизира увереност, търпеливост и сила. В годината на Вола се очаква да не липсват перипетии, но тя ще бъде изпълнена и с много късмет и просперитет.

Плъх – тази зодия трябва да е готова да посрещне редица професионални предизвикателства през 2021-ва година. Плъхът ще бъде натоварен с нови отговорности, но няма да се колебае дори за миг дали да приеме новите начинания и предизвикателства. Това ще му донесе щедра награда и удовлетворение. Любовният живот ще върви гладко и ще се радвате на взаимство и страст. Необвързаните може да срещант голямата любов.

Вол/Бик – 2021 обещава да бъде много ползотворна за Вола. Тя ще му донесе много добри кариерни възможности, както и финансови постъпления. Семейството ще играе решаваща роля за Вола през тази година. Необвързаните може да сключат брак, а обвързаните да посрещнат нов член в семейството. Годината е добра за начало на нови бизнес идеи и начинания. Годината ще бъда стабилна за вас, а пречките ще бъдат лесно преодолими.

Тигър – през 2021 ще ви трябва смелост и повече кураж, защото годината се очертава пълна с предизвикателства! Очакват ви нови начинания, нови запознанства, нови полета за изява, но заедно с тях ще дойдат и редица трудности, които трябва да се научите да преодолявате. Упоритостта ще ви помогне, но може да ви донесе и конфронтации. Обвързаните ще се радват на хармония в любовта, а необвързаните ще имат късмета да срещнат точния човек. Годината е подходяща за сватба.

Заек – 2021 няма да се развива според плана ви, очаквйате забавяния и непредвидени засечки. Няма да осъществите всичко, което искате, но това не значи, че ще постигнете по-малко. Не се разочаровайте, а продължавайте да развивате мечтите си. Обвързаните ще трябва да поработят над връзката си, докато необвързаните имат шанс за интересни и задълбочени запознанства. Финансите ви остават стабилни през новата година.

Дракон – ще трябва да преминете през редица трудности пред 2021г., но това ще бъде благодатно за вашия растеж. Имате достатъчно сили, за да поемете живота си в ръце и да се издигнете над трудностите и манипулациите. Важно е да бъдет дейни в работата си, да поемате ангажименти, за да ви забележат. В любовен план – ще има възходи и спадове, но водещата дума е „страст“. Ако влагате страст във връзката си, всичко ще бъде наред в крайна сметка.

Змия – през 2021 трябва да обмисляте добре всеки свой ход, особено по отношение на кариерата си. Няма да ви се работи особено много и има опасност да изпуснете златна възможност за развитие, така че бъдете внимателни и полгагайте повече усилия. Дали сте обвързани или не – няма значение! Любовта ще бъде на ваша страна през новата година и сякаш ще летите на крилете ѝ. Отношенията ви ще се задълбочат и ще се чувствате щастливи.

Кон – Кариерата и финасите ви ще вървят отлично през 2021. Ще отделяте повече време на работата си, което е чудесно, защото ще имате възможност да се издигнете, но все пак внимавайте това да не се отрази на близките ви и семейните отношения. В любовен план нещата може да ви се струват по-скучни, но запомнете, че и вие трябва да полагате усилия. Необвързаните пък ще изживеят една доста приключенска любовна година.

Овца – 2021 ще бъде сложна и малко объркваща година за вас. Ще ви се струва, че не можете да откриете новите хоризонти, за които мечтаете или пък ще имате проблеми в семейството или любовта, но всичко това няма да продължи вечно. Скоро ще се окопитите и ще вземете живота си в свои ръце. Тогава годината ще ви дари с късмет и нови преживявания, които ще помните дълго. Това ще бъде и годината на изненадите за вас!

Маймуна – годината ще бъде спокойна за вас. Може би няма да имате огромни финансови или кариерни успехи, но това не значи, че няма да се чувствате добре. Спокойствието е всичко, от което се нуждаете. Бъдете по-скромни с очакванията си към живота и няма да бъдете разочаровани. 2021 ще ви даде всичко, от което се нуждаете. Годината е чудесна за сватба, за ново допълнение към семейството, а необвързаните ще изживеят романтично приключение.

Петел – 2021 ще бъде страхотна за вас! Ще бъдете успешни във всяка една сфера от живота си. Работата щеви спори и там определено ще бъдете във вихура си. Ще се чувствате продуктивни и готови за промени. Ще получите и дълго чакано признание. Животът у дома също ще бъде приятен, отделяйте повече време за семейството и близките си приятели. Необвързаните трябва да се фокусират повече върху себе си и личностното си израстване.

Куче – годината ще бъде изпълнена с върхове и спадове за вас. Ще имате добри моменти, но и моменти на трудности, особено по отношение на работата ви. Но това не бива да ви отчайва, а само да ви амбицира! Избягвайте конфликтите през новата година, особено в семеен план. Там също ще имате известни затруднения и е хубаво да бъдете по-спокойно и уравновесени. Необвързаните може да се съберат с бивш партньор или да решат, че все още не са готови за връзка.

Прасе – 2021 ще бъде стабилна година за вас. Няма да има излишна драма или големи спънки както за работата ви, така и за личния в живот. Ще се радвате на спокойствие и удовлетворение, но все пак не бива да забравяте, че трябва да давате от себе си, за да получите нещо в замяна. Тази година ще намерите ново, интересно хоби. Вкъщи отделете внимание на децата и на любимите си хора. Необвързаните може да срещнат сродната си душа тази година!

 

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)