Полицията спипа двама, обявени за издирване

Крими

13-01-2021, 10:46

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Откриха на свобода и горнооряховчанин с влязла в сила присъда

Издирван мъж установиха служители на полицейското управление в Г. Оряховица. Вчера, при провеждане на специализирана полицейска операция в с. Драганово, е извършена проверка на 23-годишен жител на с. Ресен, в хода на която е установено, че той се издирва от Германия с европейска заповед за арест. Мъжът е задържан с полицейска мярка до 24 часа. За случая са уведомени компетентните служби.

Мъж, с влязла в сила присъда, установиха служители на РУ – Г. Оряховица. Вчера при провеждане на специализирана полицейска операция в железничарския град е извършена проверка на 51-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че той е с влязла в сила присъда «лишаване от свобода» за срок от 6 месеца на Районен съд – Дряново за измама. Мъжът е предаден на служители от ОЗ «Охрана на съдебната власт» за привеждане в затвора в Ловеч.

В Свищов е установен 33-годишен русенец, обявен за общодържавно издирване. Вчера при проверка на лицето е установено, че същото се издирва от 02 РУ – Русе, мярка «установяване на адрес». Уведомен е инициатора.         

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов