Община Г. Оряховица кани гражданите да се включат с предложения за Програмата за развитие на туризма

Мисия

15-01-2021, 11:05

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Уважаеми жители и гости на община Горна Оряховица,
            Развитието на туризма и разпознаваемостта на града и региона е една от приоритетните задачи на Община Горна Оряховица. През изминалите години в календарния план на публичните прояви в нашата община се утвърдиха редица събития. Празникът на горнооряховския суджук безспорно вече е традиция за града ни, като Община Горна Оряховица успешно организира 13 негови издания. Своето запазено място в Културния календар имат и празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот „Фамилатлон“, лятната образователна програма „Семейни съботи в музея“, изложението „Младежко техническо творчество“ и много други.
Общинска администрация има желание да чуе мнението на своите съграждани и гостите на града – какво още би им донесло гордост и удовлетворение?
            В тази връзка предлагаме на Вашето внимание кратък въпросник, като очакваме Вашата активност, за да се родят още събития и прояви, на които заедно да преживяваме историята на града и региона, да продължаваме неговите стародавни традиции и да създаваме нови:
 
            1. Какви празници (фестивали, атракции, форуми и др. под.), свързани с природните дадености, историята и традициите на Горна Оряховица и региона бихте искали да има еднократно или ежегодно в града?
2. Как си представяте своето участие в подобни събития и какъв принос биха имали те в развитието на туризма в региона?
3. Споделете впечатления от празници, фестивали и атракции от други градове на България или по света, които сте харесали.
 
            Благодарим за отделеното внимание!
Очакваме Вашите отговори на protocol@g-oryahovica.bg в срок до 31.01.2021 г.
Вашите предложения ще бъдат внимателно разгледани и обсъдени, като най-добрите от тях ще бъдат включени при разработването на Програма за развитие на туризма в Община Горна Оряховица.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)