Община Елена за поредна година стимулира изрядните данъкоплатци

Мисия

19-01-2021, 10:17

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Граждани, заплатили до 30 април данъци и такси, могат да участват в томбола с 25 награди

От 18 януари, стартира плащането на местните налози в община Елена. Кметът инж. Дилян  Млъзев спази и тази година традицията да бъде първият данъкоплатец за 2021 година, като пожела повече приходи в местната хазна.

Отново на  предплатилите за цялата 2021 г. се прави отстъпка в размер на 5%. 

За втора поредна година  община Елена организира томбола за платилите задълженията си до края на месец април 2021г. Приходната администрация в града отчита положителния ефект от нея през миналата година и затова сега се осигуряват повече награди, като най-голямата е LCD телевизор .

Право на участие в томболата имат граждани и фирми, заплатили в срок до 30.04.2021 г. данък върху недвижимите имоти и такса за битови отпадъци и/или данък върху моторните превозни средства  за тази година и нямат просрочени задължения към община Елена от минали години за местни данъци  и такси.

Данъчно задължените лица могат да заплатят данъци и такси на каса в община Елена - в брой и чрез ПОС терминал, чрез банков превод по сметка на общината, в офис на  „Изи пей“ АД и чрез пощенски запис. За участие в томболата гражданите попълват талони, печелившите ще се изтеглят на 13 май от комисия в присъствието на нотариус.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов