Най-големият клуб по танци UN BESO празнува десети рожден ден със събитие в Zoom - velikotarnovo.utre.bg

Най-големият клуб по танци UN BESO празнува десети рожден ден със събитие в Zoom

21 януари 2021, 14:10 | Мария Христова
  • Снимка:
    личен архив

Най-големият клуб по танци в Централна Северна България – великотърновският UN BESO art & dance center, ще отбележи десетия си рожден ден с интересно Zoom парти. Он-лайн излъчването се организира предвид епидемичната ситуация и невъзможността да се състои наживо традиционното латино парти с танци.

Школата кани всички свои настоящи и бивши ученици да се включат в он-лайн платформата Zoom на 22 януари, петък, от 19:00 ч.

Трите създателки на UN BESO Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева ще излъчват от залата за танци, при спазване на всички мерки за дистанция и безопасност, а всеки от учениците ще може да се присъедини към партито от собствения си дом чрез компютъра или смартфона си. Така ще бъдат вдигнати виртуални наздравици за здраве и за по-скорошно отваряне на залите.

„Пригответе питиетата и нека танцовите ви обувки са под ръка – предстои вълнуваща среща. Толкова много неща имаме да си разкажем, за толкова хубави моменти има да си спомним и толкова нови мечти да споделим“, казват трите грации от UN BESO. Те ще покажат и хореографии, в които всеки може да се включи пред екрана си вкъщи.

Всички пожелания участниците в партито ще могат да отправят към своите инструктори в чата по време на живото излъчване. Най-готините от тях ще бъдат прочетени в ефир.

Още много изненади са подготвили организаторите за участниците в първото Zoom парти и десетия рожден ден на UN BESO.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета