Лили Иванова отложи концерта си във Велико Търново за 9 ноември

Велико Търново Лайф

23-01-2021, 12:00

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

С оглед на продължаващите противоепидемични мерки в страната, Лили Иванова отложи за края на годината своето турне 2021. Естрадната прима изцяло отменя концертите във Видин, Сливен, Благоевград, Добрич, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен и Пазарджик.

Концертът във |Велико Търново ще е на 9 ноември от 20 ч. в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ при спазване на всички актуални към датата на провеждане противоепидемични мерки, наложени от властите.
Всички закупени до момента билети за ТУРНЕ 2020/20201 ще важат без презаверяване.

Зрителите, закупили билети, могат да върнат своите билети и да получат парите си обратно в срок до 31 март 2021 г. при следните условия:

- Всеки валиден билет с ненарушена цялост и прикрепен касов бон, ще може да бъде върнат и да му бъде възстановена неговата левова равностойност ДО 31 МАРТ 2021 Г. САМО в обекта, от който е закупен.

- В случай, че билетите са закупени от сайта на Eventim.bg, начините за възстановяване на сумите са:

1) При закупен билет с банкова карта (кредитна или дебитна) – разпечатани копия на билетите трябва да се изпратят до 31 март 2021 г.с придружаваща информация за контакт на техния притежател (три имена, телефон за връзка и имейл адрес по желание) на следния адрес: гр. София, ул. "6-ти септември" 58, получател: „Ивентим БГ“ ООД (тел. 02/9615370);

До 7 работни дни, след получаване на билетите по куриер, ще бъде възстановена сумата по банковата сметка към картата, с която са закупени.

2) Билети, закупени с опция „print@home“ и „eticket“ могат да бъдат върнати по имейл до info@eventim.bg, като прикачен файл, в срок до 31 март 2021 г. с придружаваща информация за контакт на техния притежател (три имена и телефон за връзка);

До 7 работни дни, след получаване на билетите по имейла, ще бъде възстановена сумата по банковата сметка към картата, с която са закупени.

3) При закупени билети с наложен платеж или превод по банков път – билетите трябва да бъдат върнати по пощата или с лицензиран куриер, изпратени до 31 март 2021 г. до адрес: гр. София, ул. "6-ти септември" 58, получател: „Ивентим БГ“ ООД (тел. 02/9615370) с придружаваща информация за контакт на техния притежател (три имена, телефон за връзка и имейл адрес по желание), както и посочване на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, име на титуляр на сметката и телефон за връзка;



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов