Хващат за втори път 15-годишен да шофира

Крими

04-02-2021, 10:34

Снимка:

pixabay

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Двама без книжки и един надрусан зад волана спипа полицията за денонощие

Водач, употребил наркотични вещества установиха служители на Пътна полиция. Снощи в 22,50 ч. на ул. «Н. Габровски» в областния град е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 28-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.     

Двама неправоспособни водачи са установени през денонощието от служители на полицейските управления в Павликени и Стражица. Вчера сутринта на кръстовище за Сухиндол и Павликени е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 32-годишен неправоспособен водач от София. В хода на проверката е изяснено, че той е седнал зад волана в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на автомобил.

Същия ден в с. Виноград е извършена проверка на мотопед, управляван от 15-годишно неправоспособно момче. В хода на проверката е установено, че младежът се е качил на возилото в едногодишния срок от наказанието му по административен ред за същото нарушение. По двата случая са образувани бързи производства.             

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов