Момиче обяви косата си на търг, за да помогне за лечението на любима учителка

Мисия

13-02-2021, 18:19

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Момиче от Велико Търново отряза дългата си коса и я обяви на търг, за да помогне за лечението на любима учителка. За благородната инициатива съобщи майката на девойката : „Здравейте, дъщеря ми Искра Райкова реши да си отреже косата. Желанието ѝ е да я дари и реши да я обявим на търг. Парите ще бъдат предадени на г-жа Цветанка Петрова Пенчева. Който желае, нека сподели поста. Косата е над 30 см около 150 гр. Цвета ѝ е естествен и никога не е третирана (не са използвани преса и маша). Нека да помогнем!“. С майката на Искра – Анелия Владимирова, може да се свържете чрез социалните мрежи на https://www.facebook.com/anelia.vladimirova.5.

Във връзка с кампанията за събиране на средства за лечението на преподавателката във великотърновското СУ „Емилиян Станев“, са поставени кутии за средства в офиса на Школа "Магнаура" и в ПМГ "Васил Друмев". Много скоро такива ще има и в други обекти в града

„Нашата скъпа Цеци Пенчева се нуждае от финансова подкрепа за спешна оперативна интервенция и лечение в чужбина. Всеки от нас може да бъде глътка надежда и причина за това тя да е с нас и да ни огрява със слънчевите си усмивка и душа. Молим за Вашата съпричастност!“ – призовават колегите и от  СУ „Емилиян Станев“.

Дарителска сметка:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG05FINV91501317517474

Титуляр: Цветанка Петрова Пенчева

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов