Безработна майка с близначета и по-голяма дъщеричка се нуждае от помощ

Животът

09-03-2021, 09:32

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Безработна майка с близначета и по-голяма дъщеричка се нуждае от финансова помощ. Призив за благотворителност отправят от групата „Подай ръка“ в социалните мрежи.

Двете дечица живеят заедно със своята майка и сестра си в село, близо до Велико Търново. Там те са под наем, а майката на този етап е безработна. Има обаче отправена оферта, но ще бъде наета едва през месец май. До тогава грижата за децата е трудна и положението им е тежко. Близнаците имат алергия, заради която приемат само специални пюренца с протокол. Имат нужда от лекарства /на снимката/.

Нуждаят се от средства за наем и сметки, децата имат нужда от памперси  размер 5, както и прах за пране, като заради алергиите им се използва само Тео Бебе, защото развиват кожни проблеми от другите.

За тяхната сестричка има нужда от учебни материали ( тетрадки тесни и широки редове, боички, химикалки). Момиченцето има нужда и от дрехи, размер 152, и обувки, размер 35

Хранителни продукти от първа необходимост също са необходими, като от групата „Подай ръка“ се опитват да им осигурим такива за по - дълъг период.

Може да подкрепите семейството, чрез сметка:

BG96STSA93000027346930

DSK

За Подай Ръка ЗПДБ

Основание: Дарение Подай Ръка 03

PayPal: bg.organizationfbf@gmail.com

Тъй като според правилата на групата лични данни на семейството не се предоставят, всеки, който желае да помогне лично или да ги посети на адрес, нека се свърже с „Подай ръка“ на 0895-41-51-65 и от там ще съдействат.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)