Покана за публично представяне на финален доклад-отчет на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Горна Оряховица 2014 – 2020 г.

Мисия

22-03-2021, 15:36

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Община Горна Оряховица кани всички заинтересовани лица на представяне на Финален доклад-отчет на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на гр. Горна Оряховица за периода 2014 – 2020 г., изготвен в изпълнение на Методическите указания на Министерство на регионалното развитие и благоустройството за разработване и прилагане на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие.
Предвид необходимостта от спазване на противоепидемиологичните мерки за ограничаване на COVID – 19, представянето ще се проведе виртуално през платформата Zoom на 25.03.2021 г. от 15:00  часа. За участие в онлайн събътието е необходима предварителна регистрация до 24.03.2021 г. включително на интернет адрес: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRYXNw-0D9FQNUISxXvKxq8BYsiDbbyGfP7hBOXTvHD7umTQ/viewform
Регистрационната форма ще играе ролята на присъствен списък от проведената среща и информацията в нея следва да бъде попълнена на кирилица. Линк за участие ще Ви бъде изпратен до 14:00 часа в деня на събитието на имейл адреса, който сте посочили в регистрационната форма.
Финалният доклад-отчет на ИПГВР на град Горна Оряховица съдържа информация за изпълнението на стратегическия документ в периода 2014-2020 г. и отчет на проектите, включение в него. Презентация на доклада е публикувана на официалната интернет сттраница на Община Горна Оряховица.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов