Ремонтират улици в Горна Оряховица и в населените места от общината

Мисия

09-04-2021, 11:07

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ремонт, реконструкция и рехабилитация се извършва по улици в Горна Оряховица и населени места от общината. Рехабилитационнните дейности се извършват от две фирми. „Пътни строежи – Велико Търново“ са ремонтирали „Васил Априлов“, „Мано Тодоров“ и предстои да завършат работата си в района на Бабенец. Фирмата е извършила рехабилитация и по улици във Върбица, Паисий, Стрелец, Драганово, Горски горен Тръмбеш, Горски долен Тръмбеш, Поликраище, Първомайци и Янтра. Средствата за тези ремонти са отпуснати с министерско постановление през миналата година.
Рехабилитационни дейности са извършени и по улици „Цар Освободител“, „Княз Борис І“, „Съединение“. Работи се по ул. „Отец Паисий“. Тези ремонти се извършват от „БКС – Горна Оряховица и се финансират от държавния бюджет.
През годината предстоят още ремонтни работи по улици в Горна Оряховица. Сред тях са „Христо Смирненски“, „П. Р. Славейков“, „Панайот Цвикев“. Очаква се становище на ВиК за подмяна на водопровод по улиците:„Македония“, „Георги Бошнаков“, „Никола Петров“ (в участъка пред северния вход на СУ „Георги Измирлиев“), „Тракия“, „Баба Тонка“. След подмяната на водопровода ще се извърши и цялостно преасфалтиране на улиците.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)