ФК „Лато“ триумфира в третия кръг от Зоналното първенство на футбол 5

Спорт

26-04-2021, 18:10

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

С един равен резултат и три победи малките свищовски футболисти, набор 2012 - 2014 година, водени от треньора Ангел Ангелов триумфираха на Зоналната надпревара проведена в Свищов.

Домакин на третия кръг от първенството бе стадион "Академик" в крайдунавския град, който посрещна 12 футболни клуба.

Кметът на община Свищов д-р Генчо Генчев поздрави футболистите и техните ръководители с „Добре дошли“, като им пожела феърплей и спортсменска игра. Той припомни на малките таланти, че най-важното е да се забавляват, да намират нови приятелства и да следват упорито спортните върхове.

Именно с упорство и нестихващ ентусиазъм свищовските възпитаници на треньора Ангел Ангелов, разпределени в два отбора, успяха да реализират едно равенство и три победи.

В своите срещи децата от ФК „Лато“,  родени 2012/2013 година,  надиграха ПОФК „Локомотив“ Горна Оряховица с 3:1 и ФК „Болярчета“ Велико Търново с 3:0.

Най-малките участници първенството, свищовските лъвчета набор 2013/2014 година, също изиграха две срещи и се представиха повече от отлично. Въпреки видимата разлика по ръст и възраст, малките футболисти успяха да реализират следните резултати ФК „Лато“ – ФК „Дан Колов“ 1:1, ФК „Лато“ – ФК „Видима“ 4:3.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов