Международен рефер ще свири двубоя „Етър ВТ“ - „Славия“

Спорт

09-05-2021, 11:25

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Международният рефер Драгомир Драганов от Варна ще ръководи възловият мач на „Етър ВТ“ със „Славия“. Двубоят е утре от 20:15 часа на стадион Ивайло“. На Драганов ще асистират Александър Атанасов и Красимир Атанасов.

Билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в 12:00 ч. в понеделник във фенмагазина на клуба. Цената на билетите остава непроменена – тя ще бъде 7 лв. за всички, като децата до 10 години могат да влизат безплатно, но с придружител. Абонаментните карти за домакинските мачове ще важат.

От 17:30 ч. за продажба на билети ще бъдат отворени и касите от северната страна на спортния комплекс, а от 18:15 ч. се отварят входовете за стадиона. Припомняме, че съгласно заповедта на здравния министър ще се допуска публика до заемане на 30 % от местата на трибуните (не повече от 1000 души на сектор) при спазване на всички противоепидемични мерки.

Паркингът от северната страна на спортния комплекс ще бъде затворен от ранните сутрешни часове, като от „Етър ВТ“ призоваха гражданите да не оставят автомобилите си.

„Подкрепете „виолетовите” в поредния важен мач и бъдете 12-ият играч на отбора!“, апелираха от клуба.

За „виолетовите“ победата срещу „Славия“ е от възлово значение, предвид двете загуби през миналата седмица от „Ботев“ /Враца/ с 2:0 и ПФК „Монтана“ с 1:0. Пораженията усложниха ситуацията на етърци, които вече са последни в класирането на група „Б“ във втората осмица. Великотърновци имат 22 точки, а съперникът им в днешния двубой- „Славия“ е с 27. „Ботев“ е с актив от 25 точки, а ПФК „Монтана“ с 24 т. Така за възпитаниците на Александър Томаш алтернативата е една- да победят „Славия“, за да останат в битката за директно спасение. Само преди две седмица двата тима се срещнаха на стадион „Ивайло“, като „белите“ изравниха за крайното 1:1 в добавеното време и по този начин оставиха „виолетовите“ сред последните четири отбора, вместо на спасителното десето място.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)