Първи Зумба фестивал ще зарадва горнооряховчани

Мисия

12-05-2021, 07:25

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Първият Зумба фестивал в Горна Оряховица ще се проведе тази събота – на 15 май, на площад „Георги Измирлиев“. При лошо време проявата ще се пренесе в спортна зала „Никола Петров“ от 16.00 ч.. до 19.30 ч.

Събитието е част от спортния календар по повод избирането на Горна Оряховица за Европейски град на спорта за 2021 г. от Асоциацията на европейските градове и столици на спорта ACES EUROPE. Горна Оряховица премина сериозния европейски тест, покривайки всички критерии за град на спорта, следвайки последователността на политиката, насочена към поощряване на масовия спорт.

Зумба фестивалът се реализира с подкрепата на Община Горна Оряховица и е организиран от Блуминг спортен център Горна Оряховица.

Целта на събитието е да увлече максимален брой граждани в любовта към активното движение и спорт. Зумба фитнес е един забавен и приятен начин на спорт, подходящ за всички възрасти.

Четирима сертифицирани зумба инструктори от България ще вземат участие в провеждането на фестивала. Домакин и водещ ще е Пламен Сано - Зумба инструктор с богат опит, част от екипа на Блуминг спортен център Горна Оряховица. Станимир Иванов от гр. Варна, Васи Късева от гр. Габрово и Магдалена Пеева от гр. Севлиево.

 

ПРОГРАМА :

16.00 ч. - Откриване

16.15 ч. - Стронг нейшън с Миро от Врана ( всеки желаещ да се включи трябва да си носи постелка за тренировка)

17.15 ч. - Игра с публиката

17.30 - 19.30 ч. - Зумба фитнес танци с Миро, Маги, Васи и Пако

19.30 ч. - Закриване

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ И ГОСТИ НА ГРАДА



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов