ПГЛПИ „Атанас Буров“ изпрати Випуск 2021 г.

Мисия

14-05-2021, 13:21

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Професионалната гимназия по лека промишленост и икономика „Атанас Буров“ чества 57 години от създаването на училището. В този ден бяха тържествено изпратени абитуриентите от Випуск 2021 г. Празника уважиха кметът на Общината инж. Добромир Добрев, председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, бившият директор на училището и почетен гражданин на Горна Оряховица Илия Стефанов, както и бивши и настоящи учители и възпитаници на учебното заведение. Бъдете здрави и нека успехите ви съпътстват по трудния житейски път! Бъдете в крак с времето и не спирайте да се развивате, пожела на зрелостниците инж. Добрев. А на всички учители и ученици градоначалникът пожела дръзновение и сили, да бъдат все така родолюбиви и успешни. Учениците бяха поздравени и от директора Георги Иванов, който им пожела да бъдат здрави, успешни и в сърцата им винаги да има по едно кътче за Гимназия „Буров“.
По традиция училищното знаме бе предадено от абитуриентите на новите знаменосци. Раздадени бяха и традиционните забавни награди за завършващите, а с титлата мис и мистър на Випуск 2021 г. бяха удостоени Нелина Николова и Павел Павлов. Отличени бяха и класните ръководители на завършващите зрелостници.
След изпращането на абитуриентите, пред паметника на Атанас Буров в центъра на горна Оряховица бяха поднесени венци и цветя от кмета на Общината инж. Добромир Добрев, председателя на Общинския съвет Даниел Костадинов, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите и Съюза на ветераните от войните. Венци и цветя поднесоха и представители на Сдружение „Атанас Буров“, Фондация „Атанас Буров“, ПГЛПИ „Атанас „Буров“ и политически партии.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов