ПГСАГ „Ангел Попов“ изпрати 86 зрелостници

Велико Търново Лайф

14-05-2021, 14:55

Снимка:

ПГСАГ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Тази учебна година средния курс на обучение в  ПГСАГ „Ангел Попов“  във велико Търново завършват 86 ученици - 12 клас, специалност „Строителство и архитектура” с класен ръководител Даница Данаилова; 12 клас, специалност „Интериорен дизайн“ с класен ръководител Галина Асенова; 12 клас, специалност „Архитектурна реставрация“ с класен ръководител инж. Милена Бакърджиева; 12 клас, специалност „Парково строителство и озеленяване“ с класен ръководител Рени Тодорова

Завършващите ученици от всеки клас бяха изпратени с тържествен час на класа. Ръководството, учителите и по-малките ученици подготвиха специални клипове с поздрави и пожелания. Класните ръководители организираха различни изненади за последния учебен час в специално украсените класни стаи. Абитуриентите, спечелили призови места в конкурси и състезания, получиха грамоти и награди от училищното ръководство в знак на благодарност за издигане авторитета на гимназията.

На излизане от сградата на ПГСАГ „Ангел Попов“ за последно звъня старият училищен звънец, дванадесетокласниците минаха по червен килим, поръсен символично с листенца здравец, под красива арка с балони и по вода, за здраве и бъдещи успехи.

Ръководството и преподавателите вярват в потенциала и бъдещите успехи в професионалното развитие на своите възпитаници, като им пожелават да следват упорито и последователно мечтите си.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов