Разкриха 8 престъпления и арестуваха трима при полицейска операция в Търновско

Крими

17-05-2021, 11:05

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

8 разкрити престъпления, 9 приключени наказателни производства, 7 обвиняеми и 3-ма задържани е равносметката след тридневна специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, проведена на територията на РУ – В. Търново, под наблюдението на прокуратурата.

Акцията е проведена на територията на град В. Търново и селата Малки чифлик, Шереметя, Арбанаси и Беляковец. Образувани са 13 досъдебни производства, 2 бързи производства и 15 заявителски материала.

Проверени са 250 автомобила, 652 граждани, 9 питейни и увеселителни заведения. Съставени са 11 акта по Закона за движение по пътищата, 31 акта по Закона за българските лични документи, 1 акт по Закона за гражданската регистрация, 1 акт по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия и 1 акт по Закона за защита от шума в околната среда. Наложени са 169 глоби по фиш, връчени са 17 електронни фиша и са заснети 475 видеоклипа за скорост. Установено е едно непълнолетно лице в питейно заведение след 22,00 ч.

В операцията участваха служители на Областната дирекция на МВР – В. Търново и Звено „Жандармерия“ – Г. Оряховица.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов