Наградиха победителите в Държавния военен шампионат по стрелба с пистолет „Макаров“ в НВУ

Животът

21-05-2021, 18:44

Снимка:

НВУ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Началникът на военния университет „Васил Левски“ бриг. ген. Иван Маламов награди победителите в Държавния военен шампионат по стрелба с пистолет „Макаров“.

Златните медали и купата спечели отборът на Съвместното командване на специалните операции. На второ място е отборът на Съвместното командване на силите и трети на почетната стълбичка са стрелците от Служба „Военна полиция“. Отборът на Националния военен университет е шести в генералната класация.

В класирането при мъжете първи отново е отборът на Съвместното командване на специалните операции. Мъжете на Националния военен университет спечелиха сребърните медали, а трети е отборът на Съвместното командване на силите.

Победител е и женският отбор на Съвместното командване на специалните операции. На второ място се класираха дамите на Съвместното командване на силите. С бронзовите медали се поздравиха дамите от Сборния отбор на Сухопътни войски. Момичетата на Националния военен университет са под номер шест.

11 отбора участваха в Държавния шампионат по стрелба с пистолет „Макаров“, който Националният военен университет „Васил Левски“ домакинства вече 15 години.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов