Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си във Велико Търново

Мисия

07-06-2021, 17:46

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители в Четвърти многомандатен избирателен район – Велико Търново. Документите бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ в старата столица Даниел Панов.

Водач е хирургът и министър на здравеопазването в последното редовно избрано правителство проф. д-р Костадин Ангелов. Листата е балансирана, съчетава опита, авторитета и професионализма на доказани личности с идеите и новаторството на млади хора, които вече успешно са се реализирали в избраните от тях сфери. 

Коалиция ГЕРБ-СДС има ясна цел – да защитават достойно интересите на гражданите на Велико Търново и региона и да върне България по пътя на развитието, слагайки край на безвремието и застоя, в който страната се намира в момента.

Смятаме, че с листата ще увеличим изборния резултат в полза на коалицията ГЕРБ-СДС, в името на интересите на страната ни. В това бяха категорични и областният координатор на ГЕРБ за Велико Търново Даниел Панов, и кандидатите за народни представители.

Ето и цялата листа:

Водач е проф. д-р Костадин Ангелов, професор по хирургия и здравен мениджър.

Втори е Венцислав Спирдонов, юрист и икономист, председател на Великотърновския общински съвет.

Трети е Димитър Николов – журналист, издател и бивш председател на Общински съвет – Горна Оряховица.

Четвърти е предприемачът, икономист и общественик Станислав Стоянов. Той бе народен представител в 44-о Народно събрание.

Пети е младият предприемач Георги Недев – координатор на МГЕРБ във Велико Търново, популярен и с уменията си по мотокрос.

На шесто място е уважаваният университетски преподавател проф. д-р Любомира Попова, народен представител в 45-о Народно събрание и бивш областен управител.

На седма позиция е университетският преподавател и народен представител е 44-о Народно събрание Станислава Стоянова от Свищов.

Осма е Росица Димитрова. Вече 15 години оглавява общинската дирекция „Социални дейности и здравеопазване”, един от най-добрите специалисти в страната в сферата на социалната подкрепа.

На девето място е инж. Детелина Борисова, инженер ВиК-мрежи и съоръжения, бивш заместник областен управител и кмет на Стражица в мандат 2011-2015.

Десети е уважаваният хирург д-р Николен Стойнов, няколко пъти носител на приза „Лекарите, на които вярваме“.

Единадесети е педиатърът д-р Валентин Точков, началник на Детското отделение в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов” и специалист по детска кардиология и инвазивна терапия в педиатрията.

На дванадесето място е футболната легенда Бончо Генчев, председател на Зоналния съвет на БФС.

Тринадесети е младият политолог и ръководител на МГЕРБ в Павликени д-р Венцислав Георгиев.

Четиринадесети е младият предприемач и ръководител на МГЕРБ в Полски Тръмбеш Цветелин Йорданов.

На петнадесето място е младият предприемач от Килифарево Константин Саралиев.

Шестнадесети е футболният треньор от Велико Търново Стефан Ангелов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов