Веселин Маринов представи в Горна Оряховица биографичната си книга „От любов“

Велико Търново Лайф

07-06-2021, 19:04

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

С „добър вечер, скъпи земляци“ започна срещата между един от най-емблематичните изпълнители на българската естрада и горнооряховчани. Никога не съм мислил, че ще издам книга. Обикновено повече пея и по-малко говоря, сподели с публиката Веселин Маринов. Като доказателство на своите думи той изпълни някои от любимите си, макар и не толкова известни песни, в съпровод на китара от музиканта Светослав Лобошки.
„От любов“ е луксозното издание, в което Веселин Маринов представя откровено и подробно своята автобиография, споделя преживяното през своя вдъхновяващ творчески път, разказва истории, свързани с родния край. В книгата има неща, които никога и никъде не съм казвал досега, има също и доста пикантни и деликатни истини, сподели той.
На представянето на книгата присъстваха кметът инж. Добромир Добрев и заместник-кметовете Григор Минков и Стефчо Алипиев. Имам прекрасни спомени от Горна Оряховица. Благодаря на инж. Добрев за отношението му към мен през годините, както и за това, което е направил за града. Благодаря на всички присъстващи, които музиката доведе в тази зала, обърна се към почитателите си Веселин Маринов.
На финала певецът направи обобщение на целия разговор с публиката отново с песен и като препратка към настъпващото лято, подари на своите почитатели „Лятна жълта рокля“.
След представянето всеки, които желаеше можеше да си закупи книгата и да получи автограф от автора.

 

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)