Инж. Добромир Добрев връчи дипломите на абитуриентите от ПГЛПИ „Атанас Буров“

Мисия

21-06-2021, 18:43

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът инж. Добромир Добрев връчи дипломите за средно образование и свидетелствата за професионална квалификация на абитуриентите от ПГЛПИ „Атанас Буров“. Церемонията се проведе в Зала 1 на Общината.
83 момичета и момчета, които завършиха „Оперативно счетоводство“, „Банково дело“, „Електронна търговия“ и „Транспорт“, изпрати тази година горнооряховската професионална гимназия. Първенец на Випуск 2021 е Симона Москова с успех 5.91. Симона завършва „Оперативно счетоводство“. Тази година тя зае трето място в Националното състезание по счетоводство. Симона ще продължи образованието си във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, неин класен ръководител е Росица Василева.
Общо 7 са зрелостниците с отличен успех на ПГЛПИ „Атанас Буров“ – Иванка Маринова, Йоана Иванова, Теодора Димитрова и Бояна Трифонова от „Оперативно счетоводство“ и Нанси Стефанова и Тодор Бакърджиев от „Банково дело“.
На тях и на всички, които тази година влизат в живота на големите, успех пожела кметът инж. Добромир Добрев. Благодаря на вас, на вашите учители и на родителите ви, продължете образованието си и се върнете в Горна Оряховица, обърна се към випускниците градоначалникът.
Абитуриентите получиха поздравителен адрес от Техническия университет в Габрово. Директорът на ПГЛПИ „Атанас Буров“ Георги Иванов пък бе изненадан с обща снимка на Випуск 2021.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов