Кристина Статева е първенецът на випуск 2021 на ПГСАГ „Ангел Попов“

Мисия

22-06-2021, 10:15

Снимка:

ПГСАГ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кристина Георгиева Статева, специалност „Строителство и архитектура“ е тазгодишната абитуриентка от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Ангел Попов“, която беше удостоена с почетния плакет на гимназията „ПЪРВЕНЕЦ на випуск 2021“ по решение на Педагогическия съвет на ПГСАГ „Ангел Попов“.

Завършващият випуск 2021 от 83 абитуриенти от специалностите строителство и архитектура, интериорен дизайн, парково строителство, архитектурна реставрация получават диплома за средно образование, като 11 от тях са с отличен успех и 78 - свидетелства за трета степен на професионална квалификация. Отличниците на випуск 2021 получиха грамоти и книги от ръководството на гимназията.

Регионалното ръководство на Камарата на строителите в България -  В.Търново удостои зрелостниците от всеки клас с най-висок успех с грамота, книга и парична награда.

Директорът на Гимнацията д-р Евгения Илиева пожела на завършващите млади хора късметът, вярата в собствените сили, дръзновението и страстта да са техни спътници!

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)