Община В. Търново кани на обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие 2021-2027

Мисия

13-07-2021, 12:31

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Община Велико Търново е във финален етап от процеса по разработване и съгласуване на Плана за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г. Проектът на ПИРО е разработен в изпълнение на чл. 23 от Закон за регионално развитие (ЗРР) и в съответствие с Методически указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община /ПИРО/ за периода 2021-2027 г.

Общинска администрация припомня, че този четвъртък – 15 юли, ще се състои обществено обсъждане на стратегическия документ. Събитието ще е присъствено и ще се състои в Голяма зала на Община Велико Търново от 10,30 ч. Поканени са всички заинтересовани страни, жителите на В. Търново и населените места от общината, органи и организации, икономическите и социалните партньори, както и физически лица и представители на юридически лица, имащи отношение към развитието на града и населените места през новия програмен период.

Всички документи и информация, свързани с разработването на ПИРО на Община Велико Търново за периода 2021-2027 г. са публикувани на сайта на ПИРО: https://veliko-turnovo-next7.eu, както и на сайта на общината на адрес: https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/obyavi-i-sobsheniya/obshtestveno-obsazhdane/obshestveno-obszhdane-2021-godina/pokana-otnosno-obshestveno-obszhdane-na-izgotveniya-proekt-na-pln-integrirano-razvitie/.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов