Променят цените за посещения и организиране на събития в ХГ „Борис Денев“

Мисия

20-07-2021, 08:22

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът на община Велико Търново инж. Даниел Панов предлага на местния парламент да бъдат променени цените за посещения и организиране на събития в ХГ „Борис Денев“.

Безплатни ще са посещенията за деца до 7 г. и за хора с увреждания. За учащи, студенти и възрастни посетители над 60 години  (удостоверено с документ) цената ще е 2,00 лв. Родители (двама възрастни  с до три деца над седем години)  ще могат да посетят Художествената галерия срещу билет от 8,00 лв. Цената за индивидуално посещение за възрастни става 8,00 лв.

Безплатни ще са посещенията в обекта всеки последен четвъртък от месеца. 

Цените за беседите на български език за учащи ще струват 6,00 лв.; а за неучащи -  8,00 лв. Беседите с превод  ще са на цена от 10,00 лв., а на чужд език -  20,00 лв.

Организиране на изложба /в рамките на  14 дена/ в ХГ „Борис Денев“ при желание от автора ще струва 250,00 лв., а при покана от Галерията и при дарение на творба на автора ще е безплатно.

Организиране на конференции, концерти, музикални клипове, литературни четения, срещи и др. в ХГ „Борис Денев“ ще е на цена  250,00 лв. / за събитие в рамките на един календарен ден/.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов