В Горнооряховско започват ремонти на общински сгради

Мисия

01-08-2021, 13:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Предстои да започнат летни ремонти на общински сгради в различните селища на общината. Обектите са част от общинската капиталова програма и средствата за тях са целеви.

Ремонтни дейности предстои ще се извършват в Дневните центрове за деца с увреждания и за пълнолетни лица с увреждания. Ще се работи и в Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в Драганово. Ще се доизградят и оградите на гробищните паркове в Долна Оряховица, Писарево и Драганово.

Предвидени са средства за извършване на ремонтни дейности на НЧ „Съгласие – 1905“ в Писарево и на НЧ „Просвета – 1906“ в Горски горен Тръмбеш, както и на съблекалните към стадиона в Поликраище. Предстоят ремонти и на сградите на кметствата в Долна Оряховица, Върбица, Стрелец, Крушето, Паисий и Янтра. Започнат е ремонт на покрива на МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ над детското отделение.

Предстои да започне укрепване на подпорната стена на ул. „Цар Асен“ от №7 до №11 в Горна Оряховица. Ще се извършат ремонти на отоплителните инсталации и на помещения в ДЯ „Зорница“, ДЯ“ Еделвайс“, както и в ДГ „Здравец“ в Първомайци“. Ще се ремонтира и сградата на детската градина в Горки долен Тръмбеш.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)