Шофьорите да карат с повишено внимание при Южния пътен възел на Велико Търново

Животът

09-08-2021, 14:32

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

До 28 август движението в участък от около 800 м на път I-5 Велико Търново – Стара Загора при Южен пътен възел на Велико Търново ще е в една лента, поетапно в двете платна. За подмяна на дилатационната фуга на мостовото съоръжение в платното за Стара Загора е ограничено преминаването в дясната лента и трафикът се осъществява в лявата лента. След като завършат ремонтните дейности в дясната лента, движението ще бъде прехвърлено по нея,  а работата ще продължи в лявата.

Предстои подмяна и на фугата в платното за Русе. Работата ще започне с приключване на строителните дейности в платното за Стара Загора. Първоначално движението ще се осъществява в изпреварващата лента, а след това ще се прехвърли в дясната.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта на движение в участъка – до 50 км/ч.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.  

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов