Бизнес академия за стартиращи предприемачи започва във Велико Търново

Мисия

19-08-2021, 10:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бизнес академия за стартиращи предприемачи – BASE, започва във Велико Търново в края на август. Тя цели насърчи хората да инициират свой собствен бизнес, или ако вече имат такъв, да го доразвият и разширят. BASE включва откриваща сесия и 12 лекции. Сред лекторите и менторите ще бъдат успели български предприемачи.

Решаване на казуси от практиката, работа в екип и създаване на виртуални бизнес компании, изработване и оценка на бизнес план са част от програмата. Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е и награден фонд.

Академията стартира на 30 август /понеделник/ от 17,30 ч. в Нова зала на Великотърновски общински съвет /Етаж 3 на Община Велико Търново/. Проектът е на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България и е подкрепен от Общината.

Заявки за записване могат да бъдат подавани към Ваня Кънева-Минкова – изпълнителен директор на Съвета на жените в бизнеса в България, на email: vanya.kanev-minkova@womeninbusiness.bg и телефон: 0894 656 130.

Формуляр за записване може да бъде изтеглен от следния линк: http://www.veliko-tarnovo.bg/…/formuliar-zapisvane-vt-2021….

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов