Заем за безработни и кредитоспособност

Животът

26-08-2021, 11:00

Снимка:

kredit-consult.com

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Банките са длъжни да тестват кредитоспособността на всеки потенциален кредитополучател. Ако той не постигне редовен доход, в много случаи кандидатстването за заем няма да доведе до очакваните резултати. Такъв е случаят с повечето хора, които не са постоянно заети. Тогава заемите за безработни често са единствената алтернатива. Небанковите институции се отказват от тестване на кредитоспособността на кредитополучателите или го извършват в ограничена степен. Въпреки че това често се свързва с по-висока цена, можете да намерите и специални оферти, които няма да натоварят бюджета на човек, който не може да представи удостоверения за доходи.

Размерът на заема и срокът за изплащане са от решаващо значение

  В същото време предложенията за заем са много обширни. Това се отнася както за периода на изплащане (това може да включва например 30 дни, 45 дни или 90 дни, но също така и по-дълги периоди), както и подробни плащания. Промоциите заслужават специално внимание: благодарение на тях става възможно да се получат средства при преференциални условия или дори без допълнителни такси. Това много често се отнася за първия заем за безработни, изтеглен в дадена компания. По този начин можете особено да получите безплатни заеми до заплата (най-често заеми до 30 дни), но също така ще бъде възможно да получите по-големи суми и да разпределите изплащането за по-дълги периоди. Заем може да се получи дори за 15 минути, така че си струва да изберете най-добрия вариант и да кандидатствате.

Къде да търся заем за безработни? Списъкът с институциите е дълъг

  Заем за безработни се предлага в офертата на много компании за заеми. Техният брой непрекъснато нараства и на разположение на бъдещите кредитополучатели са както стационарни точки, така и уебсайтове. Особено популярни са онлайн заемите за безработни: те ви позволяват да кандидатствате за няколко минути и без да напускате дома си, всички формалности могат да бъдат затворени в рамките на 15 минути. Повечето заемни компании се отказват от оценката на финансовите възможности, а оттам и от проверката на постоянната заетост, което я прави идеален продукт за хора, които нямат стабилен източник на доходи.

Източник: http://kredit-consult.com/



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов